dinsdag 28 januari 2014

Sale-A-Bration Baby


Oh Yeah!! Whoehoe, het is hier!! Voor elke €60 aan bestelde producten kun je gratis een Sale-A-Bration item uit de Sale-A-Bration folder uitkiezen. (klik op de onderstaande banners voor de directe links!)


Shop op de Stampin' Up Webshop je Stampin' Up bestelling bij elkaar, vul de Sale-A-Bration items in die je wilt hebben en klaar...het wordt eenvoudig bij je thuis bezorgd!

Geen credit card? Geen probleem, geef je bestelling dan door via stampinsyl@gmail.com.
Tijdens Sale-A-Bration kun je nog meer gratis producten verdienen. Naast de Sale-A-Bration items bij elke €60, krijg je ook extra hostess credits bovenop de reguliere hostess credits 

Dus bij een bestelling van €350 of hoger krijg je nog eens €35 extra aan producten die je helemaal zelf mag uitzoeken! In totaal is dat dus bovenop de €55, nog eens €35 extra, in totaal dus €90 aan gratis producten!

De hostess credits kun je verdienen door zelf een bestelling te plaatsen, of door een party te geven. Als je een Stampin' Up party host, kom ik graag bij je thuis om voor 6.10 mensen een gezellige avond te organiseren en samen een klein projectje te maken. Zo kan iedereen op een hele leuke manier kennis maken met de fantastische Stampin' Up producten. 

Party hosten? Mail naar stampinsyl@gmail.com of bel naar 06-19 328183. Sale-A-Bration is ook een ideaal moment om onderdeel te worden van de Stampin' Up familie! Want er is nu een heleboel voordeel!

Je kunt het doen voor de korting (20% op elke bestelling!)
Je kunt het doen voor de gezelligheid (diverse samenkomsten met mensen uit heel Europa met allemaal dezelfde hobby!)
Je kunt het doen voor de carrière kansen (zelf je eigen werktijden bepalen)
Je kunt het doen voor je hobby (genoeg verdienen om je eigen hobby te kunnen bekostigen)...

Welke reden je er ook aan geeft, de kans om voor €129 al deze voordelen te kunnen benutten èn voor €195 aan producten zelf uit te zoeken voor in je starterspakket + 30% korting op je eerste bestelling...klinkt bijna te goed om waar te zijn...

En weet je wat nog beter is...no catch! Er zit echt geen adder onder het gras. Vorig jaar stond ik nog voor de beslissing, en ik heb er geen moment spijt van gehad!

Meer weten? Bel of mail gerust!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten