zondag 1 december 2013

Thankful


Amerika is net klaar met Thanksgiving. In de herfst en wintercatalogus van Stampin' Up staat de Thankful Tablescape kit. Deze kit is bedoeld om je tafel een sierlijk, creatief en herfstig uiterlijk te geven tijdens het Thanksgiving diner.

Nou hebben wij hier in Europa natuurlijk geen Thanksgiving. Maar dat wil niet zeggen dat je de kit niet kunt gebruiken!

Ik heb drie projecten gemaakt met de Thankful Tablescape kit, die niets met tafeldekken of Thanksgiving te maken hebben. 

Dit cadeautasje is gemaakt met producten uit de Thankful Tablescape kit. De servethouder die in de kit komt, vormt hier de basis voor het tasje.

Ook heb ik een Gift Pouch gemaakt, een envelop waar je een cadeaubon in kwijt kan. Deze techniek is echter ook te gebruiken om een klein mini album te maken.

Dit doosje is wederom gemaakt met de Thankful Tablescape kit, ook hier vormt de servethouder de basis voor het doosje. Verder heb ik gebruik gemaakt van de Expressions Thinlits en de Chevron Boarder Punch.
De Thankful Tablescape kit komt met 10 van alles. Dus er zijn nog voldoende items over om nog vele andere projecten te maken. 
De kit is gebaseerd op het Sweater Weather Design Papier. Dus mochten de kleuren en motieven je bevallen, dan kun je ook het papier aanschaffen. 

Bekijk de filmpjes om te zien wat er allemaal in de kit komt en hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb. 
De Thankful Tablescape Kit kost €24,95. Je kunt de kit bestellen door te mailen naar stampinsyl@gmail.com of door naar de Stampin' Up webshop te gaan www.stampinsyl.stampinup.net.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten