zaterdag 28 september 2013

Stampin up Swaps

Gister was ik bij een Regional Event van Stampin' Up. En daar werd weer allerlei spannend nieuws gedeeld van leuke producten (die we al bij onze US collega's gezien hebben) en die nu ook (eindelijk!!!!) naar Nederland komen. JIPPIEEEEE.

Tijdens zo'n Regional Event of tijdens elke bijeenkomst van Stampin' Up demo's worden er kleine projectjes uitgedeeld waarmee je je creativiteit met elkaar deelt en anderen op leuke nieuwe idee├źn kunt brengen.

Het projectje dat ik gemaakt heb:


Bekijk het filmpje om te zien hoe:Wil je zien wat andere Demo's gemaakt hebben? Bekijk dan het onderstaande fimpje. Ik weet dat het lang is, maar aan het eind, verklap ik leuk en zeker-de-moeite-waard nieuws!!!En vergeet niet, voor alle Stampin' Up producten (inclusief de oudere die je met fikse kortingen in de Clearance Rack kunt krijgen!) kun je online shoppen op de Stampin Up webshop via www.stampinsyl.stampinup.net.

Wil je Stampin' Up demonstratrice worden? Dan kun je mailen naar stampinsyl.gmail.com. Ik zou het ongelooflijk leuk vinden als je mijn team komt versterken!


1 opmerking: