woensdag 29 oktober 2014

12 Weken kerstcadeaus - Hamburger stars

De Hamburger Box van Stampin' Up, voor mij absoluut een blijvertje! Dat geldt overigens ook voor de Star border punch! Geweldig!! De pons is goed te gebruiken om stencils te maken, de achtergrond van kaarten te versieren, labels te 'pimpen' en natuurlijk om de randen van de Hamburger Box een decoratief randje te geven :).


Wil je alle 12 Weken kerst... filmpjes zien? Klik dan hier voor de Youtube afspeellijst.

Wil je Stampin' up producten bestellen? Kijk dan op de Stampin' Up webshop of mail je bestelling naar stampinsyl@gmail.com zondag 26 oktober 2014

12 Weken kerstkaarten - Get your Santa on

Get your Santa on...hiermee kom je helemaal in de kerststemming, hihi, het is bij mij in ieder geval gelukt! Deze vrolijke stempelset is ideaal voor kerstkaarten!

De afbeeldingen kun je inkleuren met potloden, de Stampin' Markers, Water colors of natuurlijk de Stampin' Up Blendabilities!Bekijk het filmpje in de  12 Weken kerst... afspeellijst om te zien hoe ik het gedaan heb. 

Wil je Stampin' up producten bestellen? Mail dan naar stampinsyl@gmail.com of kijk op de Stampin' Up webshopvrijdag 24 oktober 2014

12 Weken kerstdecor - Houten ornamenten

Het volgende project past perfect in de klassieke kerstdecoratie van rood, groen, zilver/goud en hout! De ornamentjes zijn snel gemaakt, en ook prima te gebruiken als cadeaulabel in plaats van als ornamentje in de boom. 


Wil je alle 12 Weken kerst... filmpjes zien? Klik dan hier voor de Youtube afspeellijst

Wil je Stampin' Up producten bestellen? Mail dan naar stampinsyl@gmail.com of kijk op de Stampin' Up webshop

woensdag 22 oktober 2014

12 Weken kerstcadeaus - Chique gift box punch board

Wow, een super chique doos voor een super chique cadeau...of niet... want in deze doos is elk cadeau super chique, zelfs een paar wollen sokken of een witte Hema onderbroek...of misschien die toch niet...hihi.

De doos is heel eenvoudig gemaakt met de Stampin' Up Gift Box Punch Board. Hier kun je simpel en snel dozen met verschillende maten maken.

Deze doos is gemaakt van het Silver Foil Specialty paper van Stampin' up. De sneeuwvlok die erop zit is uitgestanst met de Snowflake flip it card.

Bekijk het filmpje om te zien hoe de box tot stand gekomen is.Wil je Stampin' Up producten bestellen? Kijk dan op de Stampin' up webshop of mail naar stampinsy


12 Weken kerstkaarten - Snowflake flip it

Ik ben gek op Flip it kaarten, interactief en verrassend, weer eens wat anders! En Stampin' Up heeft een nieuwe versie in de herfst en winter catalogus, de Snowflake flip it.
Opzoek naar een coördinerende stempelset? Kijk dan eens naar de Letterpress Winter stempelset uit de herfst en winter catalogus! De sneeuwvlok past precies in de Snowflake flip it.


Wil je Stampin' Up producten bestellen? Bekijk dan de Stampin' Up webshop of mail naar stampinsyl@gmail.com. 


12 Weken kerstdecor - Gouden sterren

Deze sterren zijn gemaakt van het Gold Bakerstwine van Stampin' Up en de Stars framelits. Hier ook weer super eenvoudig maar een heel speciaal effect. 

De Gold Bakerstwine wordt stijf door het in Modpodge of vernis te dopen. De vernis die ik gebruikt heb, heb ik gekocht bij de Hema en komt in een pakketje van vijf tubes met verschillende soorten vernis. 

Deze sterren kun je voor het raam hangen, of in de boom...maar ze zijn ook goed te gebruiken als decoratie op een sierlijk ingepakt kerstcadeau!
Stampin' Up producten bestellen? Kijk op de Stampin' up webshop of mail naar stampinsyl@gmail.com. 

12 Weken kerstkaarten - Wondrous Wreath

Een photopolymer stempelset, ideaal om met meerdere lagen te kunnen stempelen. Deze meerdere lagen kunnen met meerdere kleuren gestempeld worden om zo meer dimensie toe te kunnen voegen.

Stampin' Up producten bestellen? Ga naar de Stampin' Up webshop of mail je bestelling naar stampinsyl@gmail.com. 


12 Weken kerstcadeaus - Curvey keepsakes penguin


Super schattig!! Gemaakt met absoluut een van mijn favoriete producten uit de herfst en winter catalogus van Stampin' Up: De Curvey Keepsakes Die. 


Bekijk het onderstaande filmpje om te weten hoe de Penguin gemaakt is. 

Meer inspiratie nodig? Ook de volgende doosjes zijn gemaakt met de Curvey Keepsakes die. Stampin' Up producten bestellen? Kijk op de Stampin' Up webshop of mail je bestelling naar stampinsyl@gmail.com. 

12 Weken kerstdecoratie - Sterren van vilt

Gemaakt met de Star framelits van Stampin' Up. Met de framelits kun je niet alleen papier snijden, ook vilt gaat er gemakkelijk doorheen.

Met vilt is het niet aan te raden om de hele gedetailleerde designs te snijden, omdat het vilt dan gemakkelijk zal scheuren op het moment dat je het uit de die haalt. Maar de stèren, of bloemen zijn eenvoudig uit te stansen.
Stampin' Up producten bestellen? Kijk dan op de Stampin' Up webshop of mail je bestelling naar stampinsyl@gmail.com.

12 Weken kerstkaarten Festival of TreesFestival of Trees is een leuke stempelset van verschillende kerstbomen met een bijbehorende punch. Heel leuk om kerstlabels van te maken voor kerstcadeaus, of natuurlijk voor kerstkaarten!

Stampin Up Festival of TreesStampin' up Festival of Trees of andere producten bestellen? Ga naar de Stampin' Up Webshop of mail je bestelling naar stampinsyl@gmail.com. 

12 Weken kerstdecor Kerstboom lichtje

Creatieve kerstdecoraties die jaar na jaar weer tevoorschijn gehaald kunnen worden...ideaal en leuk om te maken. 

Hierbij een kerstlichtje, een kerstboom waar een theelichtje in kan. Door de aluminium draden komt het licht er mooi doorheen en zorgt het voor speelse schaduwen. 

Om het cupje van het theelichtje zit een stukje washi tape van de All is Calm Washi set van Stampin' up. Zo kun je er elke kleur aan geven die je wilt zodat het precies bij jouw interieur past. 


Stampin' Up producten bestellen? Kijk dan op de Stampin' Up Webshop of mail je bestelling naar Stampinsyl@gmail.com

12 Weken kerstcadeaus - Gift box punch board mini

Een klein schattig doosje, voor een heel klein mini cadeautje.
Super eenvoudig gemaakt met de Gift Box Punch Board.
Wil je Stampin Up bestellen? Ga naar de Stampin' Up Webshop via http://www.stampinsyl.stampinup.netJe kunt natuurlijk ook altijd mailen via stampinsyl @gmail.com.