zondag 30 maart 2014

Stampin' Up Afternoon Picknick

De lente begint met Stampin' Up Afternoon Picknick DSP. Deze zachte maar toch vrolijke lijn zorgt voor fleurige en opbeurende kaarten. Ook als de gelegenheid waarvoor je de kaart zend dat niet is. 

Vorig jaar verloor een collega van mij zijn schoonvader vrij plotseling. Toen ik hem een 'deelneming' kaart stuurde met de onderstaande kleurcombinaties was met name zijn vrouw daar erg blij me. Ze vertelde dat het haar echt goed deed een opbeurende kaart te ontvangen tussen alle grijze en zwart omrande enveloppen met soortgelijke kaarten. 

Vandaar dat ik de onderstaande kaarten heb gemaakt. Om een beetje licht te kunnen sturen in een kaartje. Stampin' Up producten bestellen? Mail naar stampinsyl@gmail.com of ga direct naar de Stampin' Up webshop via www.stampinsyl.stampinup.net


Stampin' Up Retro Fresh Journaling Cards

Als je niet aan Project Life doet, wil dat niet zeggen dat je niks aan Journaling Cards hebt...je kunt ze gebruiken voor 'gewone' scrapbookpagina's maar ook voor kaarten! Zeker op kaarten vormen ze een hele snelle maar hele leuke aandachttrekker. Een lintje en een paar kleine embelishments ernaast en je bent klaar...

Stampin' Up producten bestellen? Mail dan naar Stampinsyl@gmail.com of ga direct naar de webshop via www.stampinsyl.stampinup.net

As Good As Gold Mini Album

Bij de Sale-A-Bration van Stampin' Up zat er ook een kaartkit als een van de gratis items bij. Deze kaartkit heb ik gebruikt om dit kleine minialbum van te maken. De constructie is eigenlijk vrij eenvoudig. Het zijn namelijk gewoon drie enveloppen aan elkaar die hierdoor drie pockets vormen. 

Bekijk het filmpje om te zien hoe het gemaakt is. 

Wil je Stampin' Up producten bestellen? Mail dan naar Stampinsyl@gmail.com of ga direct naar de Stampin' Up webshop via www.stampinsyl.stampinup.net.

Fresh Prints doosjes

De Fresh Prints Paper Stack van Stampin' Up is een ideaal maatje voor kleine doosjes, kaarten en cadeaulabels. Zelf ben ik helemaal weg van dit papier. Met name de kleurcombinatie van Real Red, Coastal Cabana en Crumb Cake spreken mij erg aan. De paper stack is verkrijgbaar in de lente en zomer catalogus van Stampin' Up en kost €8,50. 


Bekijk de filmpjes om te zien hoe de afzonderlijke doosjes gemaakt zijn. 


Stampin' Up bestellen? Mail dan naar Stampinsyl@gmail.com of ga naar de Stampin' Up webshop via www.stampinsyl.stampinup.net.

zondag 2 maart 2014

Sweet sorbet DSP - Sale-A-Bration freeby


Nog 1 maand Sale-A-Bration, dus nog een maand de tijd om gebruik te maken van de gratis SAB items bij elke €60 aan Stampin' Up producten. 

Het Sweet Sorbet design papier is een van mijn favorieten!

Hier heb ik enkele voorbeelden van de kaarten die ik ermee gemaakt heb. 

Wil je ook dit Sweet Sorbet design papier bestellen? Dat kan, bij een bestelling van €60 aan Stampin' Up producten kun je het uitkiezen. Ga naar de Stampin' Up webshop of mail naar Stampinsyl@gmail.com. 

Ideale planten voor mensen zonder groene vingers


Het is geen geheim dat mijn planten het niet lang uithouden bij mij, dat heb ik van m'n moeder geërfd. Ik gooi het altijd maar op dat ik van afwisseling hou, ook qua planten, maar de waarheid is dat ze eigenlijk om de drie maanden dood gaan, 'oeps'. Teveel water, te weinig water...als ze nou gewoon zouden aangeven wat ze nodig hadden...

Maar hiermee heb ik altijd bloeiende planten in de vensterbank staan, met vrolijke bloemen...hoe? De Spiral Flower Bigz Die uit de lente en zomer catalogus van Stampin' Up. 

Deze Stampin' Up mal is ideaal voor het maken van roosjes in verschillende afmetingen. Voor deze boompjes heb ik ze op een piepschuim bol geplakt met een lijmpistool. 
 Wil je de Spiral Flower Die van Stampin' Up bestellen? Dat kan voor €19,95 via de Stampin' Up webshop via www.stampinsyl.stampinup.net of via stampinsyl@gmail.com.


Fresh Prints paper stack

De kleine blokjes van Stampin' Up zijn super handig. Met een maat van 4,5" bij 6,5" zijn ze ideaal voor het maken van kaarten en een heleboel verschillende doosjes.

Hieronder vindt je de voorbeelden van de kaarten met de nieuwe Paper Stack - Fresh Prints.

Abonneer je nu op het Stampin' Syl Youtube kanaal om de serie van kleine doosjes met de Fresh Prints niet te missen! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Wil je de Fresh Prints paper stack ook gebruiken? Voor €8,50 kun je 'm bestellen via stampinsyl@gmail.com of via www.stampinsyl.stampinup.net - shop now.

Envelope Punch Board box voor 14*14 cm kaarten

Een van mijn abonnees op YouTube vroeg me een doos te maken met de Envelope Punch Board voor vierkante kaarten van 14*14 cm.

Een leuke uitdaging! Dit is wat ik ervan gemaakt heb:

Wil je de Envelope Punch Board aanschaffen? Voor €22,95 kun je 'm bestellen via stampinsyl@gmail.com of via de Stampin' Up webshop www.stampinsyl.stampinup.net - Shop Now.