dinsdag 3 december 2013

Kerstkaart Mania

Opzoek naar inspiratie voor je kerstkaarten? De volgende voorbeelden heb ik gemaakt met een oude papierserie van Stampin' Up. Maar het papier is natuurlijk te vervangen voor elk ander soort. 


Gebruikte producten:
Designer papier
Old Olive Ink/Card Stock
Real Read Ink/Card Stock
Very Vanilla Card Stock
Glimmer Paper
Greetings of the Season stamp set
Christmas Messages stamp set
Santa's List stamp set
Ornament Keepsakes stamp set
Merry Little Christmas stamp set
Mosaic Madness stamp set
Christmas Star single stamp
World Map background stamp
Mosaic Punch
Decorative Lable Punch
Scalloped Boarder Punch
Verschillende circle punches
Post stamp Punch
Ticket Punch
Word Window Punch
Merry little Punch Pack
Hexagon Punch
Stampin' Trimmer Rotary Addition
Window Framelits
Stylish Strypes Embossing folder
Honey Comb Embossing folder
Chevron Embossing folder
Bakerstwine
Ribbon
Jewels

zondag 1 december 2013

Gratis verzendkosten!!!Kerstinkopen zijn al duur genoeg, en we willen toch blijven knutselen...toch? Nee, dat is niet de reden achter deze actie.

Wat dan wel? Om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar natuurlijk: Trouwe volgers van het Stampin' Up Youtube kanaal, Bloglezers, Workshoppers, Webshoppers en Stampin' Up Fanaten! Dus sla je slag:

Van 1 december tot 10 december 2013 krijg je de verzendkosten van mij bij een bestelling van €60 of meer (binnen Nederland). Let op: Dit geldt alleen bij een bestelling via de mail (want in de webshop kan ik het niet doorvoeren!).

Dus mail je bestelling tussen 1 december en 10 december naar StampinSyl@gmail.com. Op 10 december wordt de bestelling doorgevoerd zodat je het nog voor de kerst in huis kunt hebben.

Dus bij deze;

Bedankt!

Veel liefs,
Renate Jonker
Stampin' Syl

Thankful


Amerika is net klaar met Thanksgiving. In de herfst en wintercatalogus van Stampin' Up staat de Thankful Tablescape kit. Deze kit is bedoeld om je tafel een sierlijk, creatief en herfstig uiterlijk te geven tijdens het Thanksgiving diner.

Nou hebben wij hier in Europa natuurlijk geen Thanksgiving. Maar dat wil niet zeggen dat je de kit niet kunt gebruiken!

Ik heb drie projecten gemaakt met de Thankful Tablescape kit, die niets met tafeldekken of Thanksgiving te maken hebben. 

Dit cadeautasje is gemaakt met producten uit de Thankful Tablescape kit. De servethouder die in de kit komt, vormt hier de basis voor het tasje.

Ook heb ik een Gift Pouch gemaakt, een envelop waar je een cadeaubon in kwijt kan. Deze techniek is echter ook te gebruiken om een klein mini album te maken.

Dit doosje is wederom gemaakt met de Thankful Tablescape kit, ook hier vormt de servethouder de basis voor het doosje. Verder heb ik gebruik gemaakt van de Expressions Thinlits en de Chevron Boarder Punch.
De Thankful Tablescape kit komt met 10 van alles. Dus er zijn nog voldoende items over om nog vele andere projecten te maken. 
De kit is gebaseerd op het Sweater Weather Design Papier. Dus mochten de kleuren en motieven je bevallen, dan kun je ook het papier aanschaffen. 

Bekijk de filmpjes om te zien wat er allemaal in de kit komt en hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb. 
De Thankful Tablescape Kit kost €24,95. Je kunt de kit bestellen door te mailen naar stampinsyl@gmail.com of door naar de Stampin' Up webshop te gaan www.stampinsyl.stampinup.net.


A Whole Lot of LoveHet lijkt misschien wat vroeg, maar deze 'Valentijns' producten zijn ook prima voor andere gelegenheden te gebruiken!
De Monster Hugs die je ziet in de header van dit bericht, zijn ideaal voor het uitdelen op school of voor een kinderfeestje. Maar ze passen natuurlijk ook goed op kaarten, doosjes en andere creatieve uitingen.

Naast de stempels en de monstertjes zijn er ook nog Treat Bags, en kaarten verkrijgbaar.

Al deze 'Valentijns' producten zijn verkrijgbaar vanaf 1 december tot 27 januari, dus wees er snel bij!

Wil je ze bestellen? Mail dan naar Stampinsyl@gmail.com of kijk op de webshop www.stampinsyl.stampinup.net.

Klik hier voor de PDF met de stempels.
Klik hier voor de PDF met alle producten.