vrijdag 30 augustus 2013

Christmas list . . .



Zit er iets van je gading bij? Neem dan contact op via stampinsyl@gmail.com 
 


Hij is er...

eh...nee niet Sinterklaas...maar de Kerstman! Of in ieder geval de nieuwe herfst en wintercatalogus van Stampin' Up. Zoals je misschien begrijpt zal ik mijn eigen Sinterklaas/Kerstman of wat dan ook zijn al ver voordat het überhaupt kerst is. Want wat een boel leuke nieuwe producten en ideeën staan er in deze catalogus!

Wil je de catalogus bestellen? Dat kan, voor €2,50 (en dat is inclusief verzendkosten) wordt de catalogus naar je op de bus gedaan. Maar je kunt 'm natuurlijk ook gewoon downloaden. Klik op de onderstaande foto om de catalogus te downloaden.


Stampin' Up Actie

Jaaaa het is weer tijd voor een actie, Jippie! En opnieuw een leuke! Tot 30 september kun je de Bitty Butterfly Punch en de Papillion Potpourri stempelset samen als bundel met 15% korting krijgen.


Wil je deze bundel of andere Stampin' Up producten bestellen? Neem dan contact op via stampinsyl@gmail.com. 



Wil je de Best of Christmas bestellen? Neem dan contact op via StampinSyl@gmail.com. 

Zie ook:





zondag 25 augustus 2013

Klein cadeautje

Als je m'n blog en Youtube filmpjes al langer volgt, dan weet je dat ik weg ben van het geven van creatieve cadeautjes. Laten we eerlijk zijn...wij crafters maken meer kaarten dan we zelf kunnen sturen toch? Ook al zijn we nog zo attent :D

Vorige week was mijn moeder jarig. Mijn moeder is een van mijn grootste klanten als het op afname van gemaakte kaarten aan komt...Mijn creativiteit heb ik echt van haar, al ligt haar talent op het stoffen gebied (zie ook haar websites www.bibianawiegbekleding.nl en www.sterrenkindje.nl) en zeker op het gebied van wiegbekleding, babyschoentjes en weet ik nog wat allemaal meer!

Ze had die week ervoor voor mij twee hele mooie hoezen gemaakt voor mijn laptop en tablet, dus een creatief cadeautje terug leek mij wel gepast!

Naast creatieve cadeautjes hou ik ook van recyclen. Ik heb een papieren zakje genomen die ik kreeg bij mijn aankopen. Dat zakje heb ik dubbel gevouwen en langs de twee zijkanten en de onderkant vast gestikt met de naaimachine om er een dubbele pocket van te maken.


Het papier dat ik gebruikt hebt is de Eastern Elegance designpapier.




Deze kaart is gemaakt met het velum van Stampin Up. Je krijgt 20 A4 vellen in een pak. Het is een dikke kwaliteit velum en heel goed geschikt om door embossing folders heen te halen.

Verder heb ik met de Circle Framelits de grote scalloped circle uit gestanst en de op een na grootste heb ik versierd met het Ruffled Stretched lint in Coastal Cabana. Verder heb ik het versierd de stempelset Timeless Talk, wat parels en een paperclip van Stampin' Up. 
Vervolgens heb ik nog twee kaarten gemaakt met de Chalk Talk framelits, de Butterly Embosslits en het Eastern Elegance papier.



Wil je Stampin' Up producten bestellen of heb je vragen over de producten of technieken? Neem dan contact op via StampinSyl@gmail.com. 


Sweater Wheather


Het wordt weer truienweer, is het niet vanwege het koudere weer, dan wel vanwege dit mooie papier. Een van de nieuwe designpapier series uit de winter catalogus is 'Sweater Weather'. Een prachtige lijn met kleuren als Crushed Curry, Chocolat Chip, Pumpkin Pie, Smokey Slate en meer.

Deze nieuwe serie is te bestellen vanaf 1 september!




Heb je vragen of wil je Stampin' Up producten bestellen? Neem dan contact op via StampinSyl@gmail.com.


zondag 11 augustus 2013

Vrolijke "bedankt" kaartjes

Een kaartje sturen om iemand te bedanken, dat kan altijd! Nu het weer hier weer wat omgeslagen is richting herfstachtig...wilde ik toch nog even de zomer vasthouden in deze vrolijke kaartjes.



















Gebruikte producten: Pansy Punch, Flower Shop stempelset, Yippee-Skippee stempelset, Tape It stempelset, Brights DSP, Chevron Embossing folder, Gingham Garden Washi Tape en A Dozen Thoughts stempelset.

Wil je Stampin' Up producten bestellen? Een party hosten? Of zelf demo worden? Neem dan contact op via stampinsyl@gmail.com.


Kerststempels in de nieuwe catalogus gemist?...they're all here!


Vanaf 1 september gaat de Seasonal Catalogue in. De unieke indeling van de catalogus zorgt ervoor dat je de eerste helft van de catalogus alleen maar inspiratie vindt! Je tafelversiering, huisdecoratie, kaarten, cadeautjes, verpakkingen noem maar op!

In de tweede helft van de catalogus staan uiteraard ook alle nieuwe producten en stempels om de ideeën mee uit te voeren. Leuke herfst stempels, herfst papier en versieringen, halloween, kerststempels, kerstpapier, en veel en veel meer. 

Wil je de Seasonal Catalogue op je deurmat hebben? Bestel hem dan voor €2,50 (dat is inclusief verzendkosten van €2,40...! Een cadeautje dus!) via stampinsyl@gmail.com. 

Vanaf 1 september zal de catalogus ook online komen.

Er zijn ook kerststempels van vorig jaar nog verkrijgbaar.

Klik hier voor de "carryover" lijst met kerststempels van vorig jaar. 



Vis moet wel zwemmen he...

Een van de stempelsets uit de nieuwe catalogus die ik gelijk MOEST hebben was de Fishin' Around. Helemaal geweldig, twee visjes in een kom. Als duiker ben ik zelf verzot op vissen en alles vis (behalve het eten van vis...) dus deze stempel was op m'n lijf geschreven.



Zie voor instructies het onderstaande filmpje: