maandag 24 juni 2013

Wishy Washi

Washi Tape, een populair product en zeker een van mijn favorieten. Gelukkig heeft Stampin' Up nu ook Washi tape in het assortiment! De Epic Day Washi Tape die bij de This & That serie uitgebracht is, kennen we al een maandje. Maar in de nieuwe catalogus komt ook Gingham Garden Washi Tape uit.

Wat te doen met Washi? Je kunt het op kaarten gebruiken, je kunt er kado's mee inpakken, je kunt er waxine lichtjes mee versieren, knijpers mee opfleuren, borders mee maken op je scrapbookpagina...

Interesse in nog meer Stampin' Up Washi Tape ideetjes? Volg mij dan op Pinterest!

zondag 23 juni 2013

Sneak Peek

Opnieuw een sneak peek. Dit keer met een tutorial.

Wil je de nieuwe catalogus van Stampin' Up bestellen? Mail dan naar stampinsyl@gmail.com. De catalogus kost €6,50 inclusief verzendkosten.

zaterdag 15 juni 2013

Sneak Peek

Simply Pressed Clay is een nieuw product in de Stampin' Up catalogus van 2013-2014. Deze vederlichte witte klei is ongelooflijk veelzijdig. Om te beginnen is het niet echt klei. Het is een soort kneedbaar foam. De twee mallen die ook in de catalogus vermeld staan zijn gemaakt voor de klei. Het betreft een mal met drie bloemen en een mal met drie knopen. 

De klei droogt aan de lucht dus hoeft niet gebakken te worden. Zodra het droog is, is het niet hard maar is het een soort foam of schuimrubber dat z'n vorm behoudt. Dit is alleen maar goed want zo is het heel licht om verstuurd te kunnen worden, en kan het ook niet breken in de post. Ideaal voor op een kaart dus!

Ik zal zodra de catalogus 2 juli uitkomt een fimpje maken met de verschillende manieren om de klei te gebruiken, te kleuren en mogelijke handigheidjes die het gebruik ervan makkelijker maken. 

Hier alvast een kaart die ik met de 'klei' bloemen gemaakt heb. 

De kaart heb ik gemaakt in de nieuwe in-colors van 2013-2015. De klei bloemen heb ik nadat ze gedroogd waren gekleurd met Strawberry Slush re-inker met wat water en alcohol in een Stampin' Spritzer (een klein spuitflesje). Hierdoor krijg je diepte omdat de vloeibare kleur natuurlijk in de diep gelegen punten van de bloem samenkomt. 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar Stampinsyl@gmail.com. Ik help je graag!

donderdag 13 juni 2013

Sneak Peek

Het blijft Sneak Peeks regenen hier op de StampinSyl Blog! Deze kaart is gemaakt met de nieuwe In-Colors van 2013-2014 namelijk Pistachio Pudding en Baked Brown Sugar. Vervolgens heb ik ook de nieuwe Single Stamp 'Spectacular' gebruikt die van juni tot augustus te bestellen zijn. 

En zoals je ziet, de Artisan Label Punch is er ook bij. Deze nieuwe tag heeft zowel een pons als een stempelset die je ideaal met elkaar kunt combineren. 

Deze of andere producten van Stampin' Up bestellen? Dat kan via stampinsyl@gmail.com. 

De Stampin' Up Webshop is helaas nog gesloten vanwege onderhoud. Ik hoop zo snel mogelijk weer te kunnen vermelden dat je ook online je Stampin' Up producten bestellen kunt. 


maandag 10 juni 2013

Vaderdag vraagt om een creatief cadeautje

Het op een creatieve manier inpakken van mijn cadeautjes vind ik erg leuk. Niet alleen is het leuk om even creatief bezig te zijn, het is ook heel leuk om te zien hoe het ontvangen wordt. Het geeft de ontvanger net even een bijzonderder gevoel dan een regulier ingepakt cadeau of een door de winkel ingepakt cadeau. En het hoeft niet ingewikkeld te zijn, dat heb ik met het moederdag cadeautje al laten zien.


Voor mijn vaderdag cadeautje heb ik dit jaar een grote cadeaustrik gemaakt van design papier.
Bekijk de video om te zien hoe ik dat gedaan heb.


Daarnaast heb ik ook een doosje gevouwen om daar iets kleins in te kunnen doen. Het eigenlijke cadeau is namelijk nog niet verkrijgbaar, dus de inhoud van het doosje vraagt om geduld :D.


Om te zien hoe ik de vaderdagkaart gemaakt heb, kun je de volgende video bekijken:


zaterdag 8 juni 2013

Sneak Peek

Deze maand zal bol staan van de sneak peeks rondom producten uit de nieuwe catalogus. Hier heb ik alvast een kaart gemaakt met de nieuwe in-colors komend jaar.
Gebruikte producten:
- Window collection framelits
- Hearts of flutter bundle (stempels en framelits)
- In-colors van 2013-2014
- Early Espresso bakers twine
- Hello Hello Single Stamp
- Parels

Deze of andere producten bestellen, een workshop hosten of heb je misschien vragen over de technieken die ik gebruikt heb met de kaart? Mail dan naar stampinsyl@gmail.com, ik help je graag!

vrijdag 7 juni 2013

Zelfde materialen, ander resultaat

Vaak maak ik kaartjes in bulk. Meestal drie tegelijk. Geen enkel kaartje is hetzelfde, ook niet met mijn kerstkaarten. Voor die drie kaartjes gebruik ik wel dezelfde materialen, omdat ze toevallig al op mijn bureau liggen. Door het toevoegen van een andere afbeelding of tekst, of door het gebruik van net andere technieken, worden de kaartjes toch helemaal anders.

De gebruikte materialen:
Twitterpated design papier 125406
Whisper White card stock 106549
Certainly Celery card stock 126958
Baja Breeze card stock 126960
Velum 106584
Island Indigo Ruffled Ribbon 122974
Island Indigo bakerstwine 125575
Flower trim 126869
Take Care stempelset 126312
Lacy & Lovely stempelset 122887
A word for you stempelset 120528
Aviary stempelset 120462
Parels 119247
Mini brads 122941
Little Leaves sizzlits 114511
Finishing Touches edgelits 127010

Deze of andere Stampin' Up producten bestellen? Geef het door via stampinsyl@gmail.com. Ik help je graag!

zaterdag 1 juni 2013

Retiring List - Bekijk hier de producten die uit het assortiment gaan


Stampin' Up komt volgende maand uit met een nieuwe catalogus. Vanaf 2 juli zal de nieuwe catalogus beschikbaar zijn. Wil je deze ontvangen? Geef je dan op via stampinsyl@gmail.com, dan mail ik 2 juli de catalogus link naar je toe. Wil je de catalogus in hard copy ontvangen, dat kan ook! Stuur je adres dan mee in de mail, dan zorg ik dat de catalogus zo snel mogelijk bij je op de deurmat ligt. 

Een nieuwe catalogus met nieuwe producten betekend ook dat er oude producten gaan verdwijnen. Daarvoor is de Retiring List opgesteld. Op deze lijst vindt je de stempelsets en de embellishments/punches/framelits/papier en meer soorten producten die vanaf 30 juni niet meer verkrijgbaar zijn. Voor deze lijsten geldt; OP=OP! Dus wees er snel bij. Je kunt je bestelling doorgeven via stampinsyl@gmail.com. 
Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen, ik help je graag!

Single Stamps... Oh Baby!


Oh Baby! Is het eerste wat ik dacht toen ik vanochtend hoorde dat de Single Stamps ook in Nederland verkrijgbaar zijn! Jippie!!
De Single Stamps die op dit moment verkrijgbaar zijn, zijn vijf verschillende cling mount stempels (voor op je acrylblok) die los te bestellen zijn. Hieronder vindt je de beschikbare stempels. Let op, deze stempels vindt je niet terug in de catalogus en zijn tot 31 augustus te bestellen, dus wees er snel bij.

 

Wil je deze stempels bestellen? Mail dan naar StampinSyl@gmail.com.

Klik hier om de PDF van de Single Stamps te downloaden.