zaterdag 25 mei 2013

Examens zijn over!


Mei is de maand van de examens voor eindexamenleerlingen, maar ook een populaire afstudeermaand voor studenten. Vandaar dat ik de volgende afstudeerkaartjes heb gemaakt.Voor de kaarten heb ik het Epic Day design papier gebruikt dat bij de This & That Journal zit. Op de achtergrond van dit papier is een landkaart verwerkt. Dit vond ik wel toepasselijk aangezien de geslaagden een grote stap zetten in hun leven en ze daarbij alle kanten uit kunnen gaan. In de trend van  'de wereld ligt aan je voeten'. 

De stempelset die ik gebruikt heb is Word Play, een hele diverse set met vele verschillende boodschappen.

Stampin' Up card epic dayDe gebruikte producten: 
Crumb Cake Card Stock
Very Vanilla Card Stock
This & That Epic Day Designer Series Paper
This & That Epic Day stickers
Word Play Stamp Set
Versamark ink
Embossing Powder black
Gumbal Green Classic Ink
Not Quite Navi Classic Ink
Calypso Coral Bakers Twine
Natural Trim Ribbon

Heb je vragen over de producten of over de technieken achter de kaarten of wil je Stampin' Up producten bestellen? Schroom alsjeblieft niet om contact op te nemen via stampinsyl@gmail.com. 

dinsdag 21 mei 2013

Stampin' Up Webshop

Update 25-5-2013: Helaas heeft Stampin' Up bekend gemaakt dat er wat problemen zijn met de webshop. Om die reden is de webshop zelf nog enige weken uit de lucht gehaald. Uiteraard zal ik het zo snel mogelijk laten weten wanneer er weer van de Stampin' Up Webshop gebruikt gemaakt kan worden.

Mijn excuses voor het ongemak!

Natuurlijk kunnen bestellingen zoals altijd nog gewoon gemaild worden naar stampinsyl@gmail.com.

Groetjes, Renate


22-5-2013: De Stampin' Up Webshop is een feit! Bestel je Stampin' Up producten vanaf vandaag online via de webshop. Hier vindt je de nieuwste Stampin' Up producten, en de aantrekkelijke acties. Dus sla je slag!


Bekijk ook mijn Stampin' Up website via www.stampinsyl.stampinup.net. Deze website is gelinked aan mijn blog, maar ook aan mijn Stampin' Up webshop.

Via deze website kun je ook party's boeken, je inschrijven voor workshops, informatie inwinnen over het worden van demonstratrice, op de hoogte blijven van de nieuwste acties en veel en veel meer.

Natuurlijk zal deze blog ook blijven bestaan en gevuld blijven met dezelfde Stampin' Up goodness zodat je niks mist!

Veel plezier!!

dinsdag 14 mei 2013

You're in my thoughts you're in my heart

Onlangs is de vader van een dierbare vriendin van mij overleden. De kaarten die ik gemaakt heb ter bemoediging en steun voor haar en haar familie, had ik natuurlijk nooit willen hoeven maken maar helaas ontkom je er soms niet aan.

Ik vond het moeilijk om een rouwkaart te maken, ik wilde persé geen zwarte of grijze rand, ik wilde geen 'gecondoleerd' erop zetten en ik wilde wegblijven van de clichés. Met deze lijst aan eisen die ik mezelf stelde was het een behoorlijke uitdaging dus.

Toch ben ik erg tevreden over het resultaat!

Wat ik gedaan heb is, ik heb een Very Vanilla kaartbasis genomen en daar met versamark de Hello, Doily stempel op gestempeld. Vervolgens heb ik met Clear embossing poeder en de heattool de doily een glanslaag gegeven. Daarna heb ik met een sponsje en Crumb Cake inkt de doily extra aangezet vanaf het midden naar buiten toe.

Op een stuk designer papier van de Print Poetry stack heb ik met Stazon de tekst 'You're in my thoughts, you're in my heart' van de Word Play stempelset gestempeld. Deze zin sprak mij erg aan omdat ik het zowel voor de familie als voor degene die is heengegaan wilde verwoorden naar de nabestaanden.

Ik heb express Stazon gebruikt omdat andere zwarte inkt niet goed zou dekken op het papier.

Vervolgens heb ik het stuk op de kaart geplakt en er bloemen bij geplakt van de Flower Trim. Als laatst heb ik van Crumb Cake Seam Binding Ribbon een mooie strik gemaakt.

Mocht je vragen hebben, of deze of andere producten willen bestellen, dan kun je me mailen via stampinsyl@gmail.com. Maar natuurlijk kun je ook hieronder een opmerking achterlaten.

Bedankt voor het lezen.

Groetjes,
Renate

maandag 13 mei 2013

Unieke cadeauverpakking

Moederdag is net geweest, en uiteraard geef ik ook met Moederdag een cadeautje aan mijn moeder om haar te bedanken voor alles wat ze voor me doet en wat ze voor me betekent. Maar ik zou ik niet zijn als ik het cadeau niet op een leuke en creatieve manier inpak.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe ik het vulpapier gebruik, dat in de doos met de bestelling bij Stampin' Up meekomt om je bestelling te beschermen, om het cadeau op een feestelijke manier in te pakken.

Met een paar eenvoudige producten heb je al snel een heel leuk en bijna-te-mooi-om-uit-te-pakken cadeau.


woensdag 1 mei 2013

This & That in Nederland!
Stampin' Up This and That bundle is tot 30 mei als bundel verkrijgbaar. Maak nu gebruik van 15% korting op de bundel prijs!

ItemDescriptionPrice
131268 Epic Day This and That Journal €13,50
130814 Epic Day This and That Designer Series Paper €13,25
131463 Remember This and That Rotary Stamp €6,95
131271 Epic Day This and That Designer Stickers €5,95
131269 Epic Day This and That Designer Washi Tape €5,95
133905 Epic Day This and That Bundle (bevat alle bovengenoemde producten) 38,76
15% Off Retail Value!

Let op; de bovengenoemde items zijn verkrijgbaar in de nieuwe catalogus met uitzondering van de bundel.

Bestel de This & That producten in de bundel of los. Stuur hiervoor een mail met de ordernummers naar stampinsyl@gmail.com.